Present till nyfödd

Present till nyfödd – 10 unika och personliga gåvor

Välj den perfekta presenten för att fira den nyfödda bebisen

Är du på jakt efter en present till nyfödd bebis? När är bebis föds är det ett lyckligt ögonblick både för familj, släktingar och vänner. Men att ge en present till en nyfödd kan vara svårt om man aldrig gjort det tidigare – vad kan man köpa för present till en nyfödd bebis? De flesta vill nog ge en personlig present som både den nyfödde och föräldrarna uppskattar. Här är vår lista på 10 unika presenter till den nyfödde.


Filur Namnlappar

Namnlappar – en personlig barnpresent!

Filur Namnlappar
179 kr per det (120 st)

Om du vet namnet på den nyfödda bebisen är det här ett perfekt tips på personlig present! Filur Namnlappar har självhäftande, strykfria namnlappar som man kan fästa på kläder och andra saker. Man kan välja en figur till namnlappen och skriva in barnets namn, sedan är det bara att börja märka upp alla kläder och prylar! Namnlapparna tål 60 grader i tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin men också stark kyla – de är med andra ord väldigt slitstarka. En personlig present som lär komma till användning!


Nappar till nyfödd bebis

Söta nappar anpassade för nyfödda bebisar

Nappar nyfödd – Elodie Details
79 kr

Visste du att det finns nappar som är anpassade för nyfödda där sugdelen är mindre? Elodie Details har nappar för nyfödda i flera olika färger och mönster – perfekt som present till nyfödd eftersom det också är en ganska billig gåva! Ett tips är att köpa till någon av de matchande Napphållarna, se nästa tips!


Napphållare Elodie Details

Praktiska napphållare

Elodie Details napphållare Happiness is Born
129 kr

En napphållare från Elodie Details är ett praktiskt komplement till napparna för nyfödda – dessa lär komma till användning! Napphållarna passar de flesta napparna på marknaden och fästs på barnets kläder med nickelfria clips och finns i flera olika färger och mönster.


Haklapp Elodie Details

Snygg och snabbtorkande haklapp

Elodie Details haklapp – Mineral Green
199 kr

Haklapparna från Elodie Details verkar ha blivit en favorit hos småbarnsföräldrar! De har ett snabbtorkande material med mjuk passform och fina små detaljer (kolla de små kaninöronen vid fickan!). Haklappen täcker även axlarna och fästs snabbt och enkelt i nacken med ett mjukt kardborreband.


Doftljus Elodie Details

Handgjort doftljus i 100% sojavax

Elodie Details Doftljus – Lullaby
399 kr

Det här härliga doftljuset ger en harmonisk känsla av lugn och avkoppling i hemmet – perfekt när föräldrarna ska koppla av med sin nyfödda bebis. Doftljuset är gjort i sojavax som är ett mer miljövänligt alternativ till oljebaserade paraffinljus. Det har en lång brinntid och är i princip sotfria vilket ger en skön miljö i hemmet. När doftljuset har brunnit ut kan man återanvända glasbehållaren till en söt liten kruka!


Beemoo Baby's First Year Print Kit

Föreviga babyns första år

Beemoo Baby’s First Year Print Kit
99 kr

Med det här kitet från Beemo kan föräldrarna göra ett leravtryck av babyns fötter och händer och blir ett fint minne att spara. Ramen har också plats för tolv foton och en lapp där man kan skriva in barnets namn och födelsedatum. Perfekt för föräldrarna att pyssla med hemma på föräldraledigheten!


Hobie & Bear Lära-Gå-Vagn, Gråblå

Klassiskt och effektivt redskap

Hobie & Bear Lära-Gå-Vagn
279 kr

En lära-gå-vagn är ett väldigt bra redskap som hjälper barnet stå upprätt under sin första tid när denne ska lära sig gå. Den här fina vagnen från Hobie & Bear har dessutom väldigt gott om utrymme för leksaker och andra prylar!


Alice & Fox Gallerfilt 2-Pack, Dusty Dark Blue

Mysiga filtar från Alice & Fox

Alice & Fox Gallerfilt 2-Pack, Dusty Dark Blue
229 kr

Ett 2-pack härliga gallerfiltar med små hål som ger bra ventilation. Passar lika bra på vintern som under sommarhalvåret. Filtarna är tillverkade i mjuk bomull och perfekta att gosa in sig med när man är hemma med sin lilla bebis!


Mumin Melaminset 6-pack

Ett komplett melaminset

Mumin Melaminset 6-pack, Svart/Vit
399 kr

Det här fina melaminsetet är komplett med tallrik, skål, bestick och spillfri pipmugg. Med det vackra Muminmotivet är det en present som lär uppskattas av både barnet och föräldrarna!


Interflora blommogram

Skicka en fin blombukett

Från 285 kr

Om du har svårt att välja vad du ska köpa för present till den nyfödde bebisen, varför inte skicka ett blombud? En vacker blombukett är ett fint sätt att gratulera den nyfödde och framförallt föräldrarna! Det finns färdiga buketter som kan beställas men kan också sätta ihop sin helt egna bukett om man vill. Man kan till och med beställa blommor som levereras tillsammans med en söt liten nallebjörn!

Total
0
Shares
Föregående Artikel
Kokbok för barn

Kokbok för barn – 3 bästa kokböckerna för de små

Nästa Artikel
present-1-ar

Vad ska man ge i present till 1-åring?

Relaterade Artiklar