Present till nyfödd – Unika och personliga gåvor

Välj den perfekta presenten för att fira den nyfödda bebisen
Present till nyfödd
Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för flera butiker beroende på produkt.

Är du på jakt efter en present till nyfödd bebis? När är bebis föds är det ett lyckligt ögonblick både för familj, släktingar och vänner. Men att ge en present till en nyfödd kan vara svårt om man aldrig gjort det tidigare – vad kan man köpa för present till en nyfödd bebis? De flesta vill nog ge en personlig present som både den nyfödde och föräldrarna uppskattar. Här är vår lista på unika presenter till den nyfödde.


Söt napp anpassade för nyfödda bebisar

Visste du att det finns nappar som är anpassade för nyfödda där sugdelen är mindre? Elodie Details har nappar för nyfödda i flera olika färger och mönster – perfekt som present till nyfödd eftersom det också är en ganska billig gåva! Ett tips är att köpa till någon av de matchande Napphållarna, se nästa tips!


Napphållare Elodie Details

Praktiska napphållare

En napphållare från Elodie Details är ett praktiskt komplement till napparna för nyfödda – dessa lär komma till användning! Napphållarna passar de flesta napparna på marknaden och fästs på barnets kläder med nickelfria clips och finns i flera olika färger och mönster.


Haklapp Elodie Details

Snygg och snabbtorkande haklapp

Haklapparna från Elodie Details verkar ha blivit en favorit hos småbarnsföräldrar! De har ett snabbtorkande material med mjuk passform och fina små detaljer (kolla de små kaninöronen vid fickan!). Haklappen täcker även axlarna och fästs snabbt och enkelt i nacken med ett mjukt kardborreband.


Doftljus Elodie Details

Handgjort doftljus i 100% sojavax

Det här härliga doftljuset ger en harmonisk känsla av lugn och avkoppling i hemmet – perfekt när föräldrarna ska koppla av med sin nyfödda bebis. Doftljuset är gjort i sojavax som är ett mer miljövänligt alternativ till oljebaserade paraffinljus. Det har en lång brinntid och är i princip sotfria vilket ger en skön miljö i hemmet. När doftljuset har brunnit ut kan man återanvända glasbehållaren till en söt liten kruka!


Beemoo Baby's First Year Print Kit

Föreviga babyns första år

Med det här kitet från Beemo kan föräldrarna göra ett leravtryck av babyns fötter och händer och blir ett fint minne att spara. Ramen har också plats för tolv foton och en lapp där man kan skriva in barnets namn och födelsedatum. Perfekt för föräldrarna att pyssla med hemma på föräldraledigheten!


Klassiskt och effektivt redskap

En lära-gå-vagn är ett väldigt bra redskap som hjälper barnet stå upprätt under sin första tid när denne ska lära sig gå. Den här fina vagnen från Hobie & Bear har dessutom väldigt gott om utrymme för leksaker och andra prylar!


Mysiga filtar från Minitude

Ett 3-pack härliga gallerfiltar med små hål som ger bra ventilation. Passar lika bra på vintern som under sommarhalvåret. Filtarna är tillverkade i mjuk bomull och perfekta att gosa in sig med när man är hemma med sin lilla bebis!


Ett komplett melaminset

Det här fina melaminsetet är komplett med tallrik, skål, bestick och spillfri pipmugg. Med det vackra Muminmotivet är det en present som lär uppskattas av både barnet och föräldrarna!


Föregående Artikel
Kokbok för barn

Kokbok för barn – 3 bästa kokböckerna för de små

Nästa Artikel
present-1-ar

Vad ska man ge i present till 1-åring?

Relaterade Artiklar
Barnpresent.se