Kokbok för barn

Kokbok för barn – 5 bästa kokböckerna för de små

Kokböcker för att inspirera de minsta kockarna i köket
Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bokus.
Bokrea! Uppdaterad 24 februari 2021 Funderar du på att köpa en kokbok för barn? En perfekt julklapp som lär uppskattas! Det finns nog bara fördelar med att lära barn laga mat i tidig ålder. Matlagningen kan bli ett livslångt nöje, hobby eller till och med yrke! Att laga mat med barn är annorlunda – ofta tar det längre tid och man kan behöva anpassa recepten för att barnet ska känna sig delaktig i matlagningen. Det skadar inte heller om man utgår från anpassade recept och lagar rätter som barn tycker om! Om man utgår från en kokbok för barn blir matlagningen så mycket roligare för barnen. Recepten har tydliga steg-för-steg instruktioner och rätterna är enklare än recepten från en vanlig kokbok. När ni tillagat er första rätt tillsammans är det ett stort nöje att se barnen smaka sin tillagade mat för första gången!
Fredagsmys - 20 enkla recept

Fredagsmys! – 20 enkla recept

111 kr Köp boken hos Bokus Introducera barnen till matlagning på ett roligt och spännande sätt! Kokboken innehåller 20 enkla men mumsiga recept som även de minsta kockarna ska klara av att göra. Perfekt för barn mellan 6-9 år, men fungerar även om de är något år äldre!

Pettson och findus kokbok

Pettsons och Findus kokbok

109 kr Köp boken hos Bokus Om barnet gillar Pettson och Findus är den här kokboken ett måste! Boken innehåller både nya och gamla berättelser varvat med lättlagade recept. Alla recepten är enkla att tillaga och några av recepten är köttbullar, ugnspannkaka, lussekatter och såklart även pannkakstårta!
Latt-som-en-platt-en-kokbok-for-barn

Lätt som en plätt – en kokbok för barn

149 kr Köp boken hos Bokus Populär bok som fångar barnens matlagningsintresse. Recepten är illustrerade med bilder så att även icke läskunniga barn kan följa dem. Lätt som en plätt – en kokbok för barn innehåller goda och enkla recept som går snabbt att tillaga.
Viktiga-barn-kokboken-halsosamma-maltider-for-hela-familjen

Viktiga barn – kokboken: Hälsosamma måltider för hela familjen

102 kr Köp boken hos Bokus Kokboken Viktiga barn sträcker sig över hela 196 sidor och innehåller massor med goda och nyttiga recept för hela familjen! Om du letar efter en kokbok för barn med nyttiga recept har du hittat rätt. Här finns massor med tips på mättande mat till alla tillfällen – vällagad vardagsmat, goda frukostar och smarriga efterrätter. Lär barnet laga god mat från grunden och ta hänsyn till hela familjens välbefinnande.

Barnens vegetariska kokbok

117 kr Köp boken hos Bokus Kokboken för barn och ungdomar som vill lära sig laga vegetarisk mat på egen hand! Boken har 50 vegetariska recept med tydliga instruktioner för hur man går tillväga. Boken innehåller allt från enklare mellanmål, lunch och smaskiga middagar!
Barnens kockskola - vego

Barnens kockskola – vego : middag för hela familjen

212 kr Köp hos Bokus En kokbok för matglada barn som vill lära sig att planera, handla efter inköpslista, fixa egna mellanmål och laga vegetarisk mat till hela familjen. Väldigt tydliga instruktioner med bilder och flera smarta tips för att lyckas i köket! 60 recept anpassade för att barnen ska kunna laga middagen på egen hand.

Barnens stora kokbok

Barnens stora kokbok : steg för steg

190 kr Köp boken hos Bokus Släpp loss barnen i köket! Våren 2014 släpptes Baka, första delen i den prisbelönta Steg-för-steg-serien av Underbara Clara Lidström och Annakarin Nyberg, och framgången lät inte vänta på sig. Baka blev samma år utnämnd till årets bästsäljare i kategorin kokbok av Adlibris.
Total
0
Shares
Previous Post
babyshower balonger

Present till babyshower – 15 bästa presenterna

Next Post
Present till nyfödd

Present till nyfödd – 10 unika och personliga gåvor

Related Posts