Kokbok för barn

Kokbok för barn – 3 bästa kokböckerna för de små

Kokböcker för att inspirera de minsta kockarna i köket

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Babyland, Jollyroom och Stor&Liten.

Funderar du på att köpa en kokbok för barn? En perfekt present som lär uppskattas! Det finns nog bara fördelar med att lära barn laga mat i tidig ålder. Matlagningen kan bli ett livslångt nöje, hobby eller till och med yrke! Att laga mat med barn är annorlunda – ofta tar det längre tid och man kan behöva anpassa recepten för att barnet ska känna sig delaktig i matlagningen. Det skadar inte heller om man utgår från anpassade recept och lagar rätter som barn tycker om! Om man utgår från en kokbok för barn blir matlagningen så mycket roligare för barnen. Recepten har tydliga steg-för-steg instruktioner och rätterna är enklare än recepten från en vanlig kokbok. När ni tillagat er första rätt tillsammans är det ett stort nöje att se barnen smaka sin tillagade mat för första gången!
Barnens kockskola - vego : middag för hela familjen

Barnens kockskola - vego : middag för hela familjen

En kokbok för matglada barn som vill lära sig att planera, handla efter inköpslista, fixa egna mellanmål och laga vegetarisk mat till hela familjen. Väldigt tydliga instruktioner med bilder och flera smarta tips för att lyckas i köket! 60 recept anpassade för att barnen ska kunna laga middagen på egen hand.

Bästa pris hos:
Babyland.se
Storochliten.se
Barnens kockskola: middag för hela familjen

Barnens kockskola: middag för hela familjen

Kokboken för nyfikna barn som vill lära sig laga mat. 60 olika recept med tydliga steg för steg-bilder och massor med smarta tips och tricks. Barnet får även lära sig hur man planerar en måltid och gör en inköpslista - som en riktig kock!

Bästa pris hos:
Babyland.se
Storochliten.se
Barnens stora kokbok : steg för steg

Barnens stora kokbok : steg för steg

Släpp loss barnen i köket! Våren 2014 släpptes Baka, första delen i den prisbelönta Steg-för-steg-serien av Underbara Clara Lidström och Annakarin Nyberg, och framgången lät inte vänta på sig. Baka blev samma år utnämnd till årets bästsäljare i kategorin kokbok av Adlibris.

Bästa pris hos:
Jollyroom.se
Total
0
Shares
Föregående Artikel
babyshower balonger

Present till babyshower – 15 bästa presenterna

Nästa Artikel
Present till nyfödd

Present till nyfödd – 10 unika och personliga gåvor

Relaterade Artiklar