Bästa plocklådan i trä för miljövänlig lek

Bästa plocklådan i trä
Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för flera butiker beroende på produkt.

En plocklåda i trä är en bra leksak eftersom den utvecklar barnens finmotorik och förmåga att sortera och organisera. Det är också en enkel och rolig lek som kan anpassas till olika åldersgrupper och färdigheter.

Att plocklådan är gjord i trä har flera fördelar jämfört med plast. Trä är ett naturligt material som är miljövänligt och hållbart, det kan återvinnas och är biologiskt nedbrytbart. Dessutom är trä en bra material för leksaker eftersom det är säkert och hållbart, det kan tåla lek och slitage utan att gå sönder. Trä har också en naturlig känsla och textur som kan vara trevligt för barn att leka med.

Sammantaget är en plocklåda i trä en bra leksak för att utveckla barnens förmågor samtidigt som det är ett hållbart och miljövänligt val.


Micki plocklåda

Rätt form i rätt hål! Plocklådan från Micki är en klassisk träleksak i form av en söt björn med mjuka detaljer i grönt linne. Den är rolig att leka med, övar motoriken och involverar flera sinnen. Varje träkloss i form av tre olika former ska passa rätt hål och barnet kan känna på björnens mjuka öron. När klossarna är inne i lådan kan barnet plocka ut dem genom att sticka in handen i björnens mun. Lådans botten är klädd med filt för ett behagligt ljud när klossarna släpps ner.

Plocklådan passar för barn 18 månader och uppåt.


Jabadabado Sorteringslåda Teddy

Sorteringslådan Teddy från Jabadabado är en leksak som hjälper barnet att träna sin finmotorik och förmåga att tänka logiskt. Den har fyra olika hål i olika former och fyra träbitar som ska passas igenom dem. Detta är en rolig och pedagogisk lek som hjälper barnet att lära sig om former och färger och samtidigt öva på sin finmotorik. Det kan vara ett bra val för barn som är intresserade av att lösa problem och sortera saker.

Passar för barn 18 månader och uppåt.


Plocklåda i trä från BRIO

Plocklådan från Brio är en klassisk träleksak där barnet kan öva sin motorik, öga-hand koordination och problemlösningsförmåga. Den innehåller olika former som barnet kan lära känna och prova att sortera in i rätt hål. Med den utdragbara skivan i botten blir det lättare för barnet att plocka ut klossarna och börja om på nytt. Dessutom är alla BRIO träleksaker tillverkade av FSC®-certifierat trä, vilket garanterar att träet kommer från hållbara skogsbestånd.

Passar för barn 12 månader och uppåt.


Babblarna Plocklåda (Trä)

Babblarna plocklåda i trä är en klassisk leksak som är rolig att leka med och låter barnet öva sin finmotorik. När barn babblar, pratar, sjunger och leker tillsammans med Babblarna, utvecklar de också sitt eget tal och språk. Plocklådan har formen av Babblarnas bästa vän roboten Klonk, som lockar till lek med sina glada färger och former. De sex klossarna har olika geometriska former av Babblarna som barnen känner igen väl. Formerna är lätta för barnet att lära sig och har Babblarnas glada ansikten på sidan.

Men inte bara är plocklådan rolig att leka med, den hjälper också barnet att lära sig nya saker. Genom att lägga klossarna i lådan och plocka ut dem igen, tränar barnet sin finmotorik och förmåga att sortera och organisera. Dessutom kan barnet lära sig geometriska former och färger genom att leka med klossarna.

En annan fördel med plocklådan är att den är gjord i trä, ett naturligt och hållbart material. Trä är biologiskt nedbrytbart och kan återvinnas, vilket gör det till ett mer miljövänligt val jämfört med plastleksaker. Dessutom har trä en naturlig känsla och textur som kan vara trevligt för barnet att leka med.

Men det är inte bara trämaterialet som är viktigt, plocklådans botten är klädd med filt för att ge ett behagligt ljud när klossarna släpps ner. Det kan hjälpa barnet att känna igen och förstå ljudet av klossarna när de faller ner i lådan.

Sammantaget är Babblarna plocklåda i trä en rolig och pedagogisk leksak som kan hjälpa barnet att utveckla sin finmotorik, tal och språk, geometriska förmågor och färger. Dessutom är det ett hållbart och miljövänligt val. Passar från 18 månader.


Micki mini plocklåda

Denna plocklåda i trä från Micki Mini, ger barnet en rolig utmaning och hjälper till att utveckla både motorik och logiskt tänkande. Genom att vända och vrida på klossarna för att hitta rätt hål, övar barnet sin finmotorik och förmåga att lösa problem. Klossarna har enkla former som gör dem lätta för små händer att greppa och hålla i, och är ett bra val för de allra minsta. Dessutom är plocklådan i en behändig storlek och lätt att ta med på resande fot.

Passar för barn 18 månader och uppåt.


Föregående Artikel
present-1-ar

Vad ska man ge i present till 1-åring?

Relaterade Artiklar
Barnpresent.se